El xef Jaume Drudis començà la seva carrera culinària des de ben jove. Poc més tard, adopta el tercer lloc d’una generació de cuiners de Lleida la seva terra natal. Tot començà seguint els passos del seu pare, el seu tutor i mestre culinari.

El 1990 Jaume rep el premi Angel Moncusí per la Federació d’Hostaleria de Lleida com a millor jove cuiner, el qual li va permetre visitar Bordeaux per tal d’ampliar la seva formació, la trajectòria d’en Jaume continua de nou a Espanya en restaurants guardonats per la Guía Michelin, com ara Neichel, Freixa o Chez Vous, fins que el 1996 es desplaçà a Alemanya per formar part de l’equip de R + D en el Centre d’Excel·lència d’Unilever.

Un cop allí, en Jaume s’especialitzà en diferents activitats com ara àmbits de recerca culinària, percepció sensorial, desenvolupament de conceptes i productes. Tot això, el portà a formar part d’equips multidisciplinaris i a ser cap de projectes lligats amb Europa i Amèrica.

En Jaume ha desenvolupat projectes per diferents categories creant salses, sopes, brous, amaniments i altres subcategories per als cinc continents.

Finalment, a l’any 2005, va retornà a Espanya ocupant el lloc de Director culinari i Xef Executiu d’Unilever – Unilever Foodsolutions Espanya i, a més a més, des de 2007 ocupa el lloc de Lead Xef R & D Deploy EU i director Culinari d’Unilever.

Jaume Drudis, avui en dia, continua fomentant els seus coneixements gastronòmics amb el restaurant Familiar « Jaume Drudis Restaurant » en Torredembarra des de 2011 fins 2013. Actualment, amb un acord de col·laboració amb la propietat d l’Hotel Gran Claustre el podem trobar fent-se càrrec de la direcció culinària i de restauració de l’esmentat Hotel.