Reserves

Jaume Drudis

Jaume Drudis és el director culinari i de restauració del restaurant Bruixes de Burriac by Jaume Drudis i del Grup Claustre.

El xef Jaume Drudis començà la seva carrera culinària des de ben jove. Poc més tard, adopta el tercer lloc d’una generació de cuiners Lleidatans. Tot començà seguint els passos del seu pare, ja que sempre ha estat la seva inspiració.

El 1990 Jaume rep el premi Angel Moncusí per la Federació d’Hostaleria de Lleida com a millor jove cuiner, el qual li va permetre visitar Bordeaux, concretament el restaurant Le Chapon Fin de Bordeaux per tal d’ampliar la seva formació, la trajectòria d’en Jaume continua de nou a Espanya en restaurants guardonats per la Guia Michelin, com ara Neichel, Freixa o Chez Vous, fins que el 1996 es desplaçà a Alemanya per formar part de l’equip de I+D en el Centre d’Excel · lència de Unilever basat a Heilbronn am Neckar.

Un cop allí, en Jaume s’especialitzà en diferents activitats com ara àmbits de recerca culinària, percepció sensorial, desenvolupament de conceptes i productes, en distintes tecnologies. Tot això, el portà a formar part d’equips multidisciplinaris i a ser cap de projectes lligats amb Europa i Amèrica, en la seva majoria.

L’any 2005, va retornà a Espanya ocupant el lloc de Director culinari i Xef Executiu d’Unilever i Unilever Foodsolutions Espanya, des de 2007 ocupa el lloc de Lead Xef R & D Deploy EU Director Culinari de I+D Unilever Europa.

Addicionalment en Jaume, avui en dia, continua fomentant els seus coneixements gastronòmics creant salses, sopes, brous, amaniments i altres subcategories per als cinc continents.

De 2011 a 2013, Jaume Drudis va continuar desenvolupant la seva activitat gastronòmica amb la transformació del restaurant familiar Jaume Drudis Restaurant, a Torredembarra. D’aquesta manera, i gràcies a un acord de col·laboració amb la propietat de l’Hotel Gran Claustre d’Altafulla, es va traslladar al restaurant de l’hotel Gran Claustre, sorgint així el restaurant Bruixes de Burriac by Jaume Drudis, del qual és director culinari i de restauració del Grup Claustre.