Book table
Benvinguts
El restaurant Bruixes de Burriac de Jaume Drudis és un reconegut restaurant gastronòmic de la província de Tarragona. Es troba a l’interior de l’Hotel Boutique Gran Claustre, situat al cor de la “Vila Closa” d’Altafulla.
És un restaurant que, per segon any consecutiu, ha estat reconegut com a “Restaurant Recomanat de la Guia Michelin” i “Recomanat de la Guia Repsol”
michelin

Qualitat, treball ben fet i compromís amb el client són els tres punts que defineixen el treball i la passió per la cuina del xef Jaume Drudis. A més, a tots els seus plats es pot veure l’essència de la cuina mediterrània i de mercat.

Els ingredients que utilitza per a les seves elaboracions són de primera qualitat, de temporada i de proximitat: en el cas de les verdures, procedents de la zona del Baix Gaià; en el cas del peix, de les llotges més properes; i en el cas de la carn, de les millors pastures. També es poden acompanyar els seus plats amb els vins de D.O. del seu celler.

Per a satisfer als seus diversos comensals, aquí s’ofereix un menú en el qual es poden triar diferents opcions i que va canviant mensualment.

Encara que també es poden triar plats de la seva carta, que es renova a cada estació de l’any, o provar el seu menú degustació per a descobrir tots els sabors i sensacions del mar i la terra amb els productes autèntics del Camp de Tarragona.

Per als curiosos, el restaurant disposa d’un gran finestral que permet observar com treballa i prepara els plats l’equip de cuina. Però també es pot viure una experiència culinària en primera línia des de dintre de la cuina, en una taula per a fins a sis comensals.

D’aquesta manera, al resultat final es poden apreciar els mètodes precisos de cocció i elaboració del xef. Així, tot això acompanyat de l’ambient tranquil i el tracte exquisit fa que vindre aquí sigui tota una experiència nova per als sentits.

Viu una experiència gastronòmica

El chef

Jaume Drudis

El xef Jaume Drudis és un reconegut cuiner que compta amb una àmplia trajectòria en el món de la cuina.

Va començar la seva carrera culinària molt aviat i es va convertir en el tercer d’una generació de cuiners de Lleida, la seva ciutat natal. El seu pare va ser el seu tutor i mestre i d’ell va aprendre els valors de la cuina clàssica i la seva evolució.

Llegir més

Al bonic poble d'Altafulla (Costa Daurada)

Gaudeix de les nits d’estiu

Pati dels Tarongers

El Pati dels Tarongers és un nou espai situat a la Vila Closa d’Altafulla, envoltat pel castell de Montserrat i ubicat al costat de l’Hotel Gran Claustre, restaurant & spa.

Aquest lounge bar es caracteritza per un ambient tranquil en el qual es pot gaudir dels bons còctels i dels plats de la cuina mediterrània del xef Jaume Drudis. Tot això acompanyat de la millor música en directe.

Llegir més

RESERVES

Reserves per telèfon

977 651 557